Let’s Cook – Gose – z jeżyną


styl: Gose

Let’s Cook – lubimy eksperymenty. Co się stanie jak do lekko kwaśnego i słonego Gose dodamy leśną jeżynę? Połączenie trzech smaków – słodkiego, kwaśnego i słonego potrafi bardzo przyjemnie zaskoczyć. Odważysz się?
ekstrakt: 12°
alkohol: 4,2 % obj.

Skład: woda, słód pilzneński, pszeniczny, monachijski I, drożdże, Lactobacillus delbrueckii, Lactobacillus helveticus, chmiele: Magnum, Mosaic, dodatki: jeżyny, płatki owsiane, kolendra, sól,
Piwo pasteryzowane, niefiltrowane.

Receptura: Grzegorz Durtan

Deer Bear – From Toruń With Hops
Recenzje na portalach piwnych:

untappdpkratebeerlogo2013_print

Zobacz inne piwa:

apa

STRONA PRZEZNACZONA WYŁĄCZNIE DLA OSÓB PEŁNOLETNICH

Potwierdź swój wiek